28 اسفند 1396 1 3250 دوران شیرین بارداری .
9ماه با تمام لذت ها، دردها و اتفاق هایش گذشت و اکنون مسافر کوچکتان قصد قدم نهادن به دنیای ما را دارد، چه اتفاقی می تواند از آمدن نوزادتان به دنیای شما لذت بخش تر باشد؟
شاید آماده کردن ساک نوزاد و البته مادر نوزاد در ظاهر کاری ساده و بدون دردسر به نظر برسد اما در واقع پر است از ریزه کاری هایی که هر زن بارداری باید از آنها خبر داشته باشد. بستن ساک بیمارستان برای زایمان یکی از مواردی است که اکثر مادران خیلی قبل تر از زایمان آن را آماده می کنند. کیف لوازم کودک و مادر باید سبک و دوخت آن ظریف و محکم باشد تا با قرار دادن وسایل ضروری کودک و مادر بیش از اندازه سنگین نشود. با کودک تک همراه باشید تا وسایل مور نیاز برای ساک نوزاد و مادر را بدانید.
در مورد اینکه درون ساک نوزاد چه چیزهایی باید قرار دهید راهنمایی های بسیاری وجود دارد، اما ما در این مطلب می خواهیم به بررسی لوازمی که احتمال فراموش کردنشان زیاد است بپردازیم. مجله مادر وکودک در این مطلب از مادران خواسته است تا موارد ضروری که فراموش کرده بودند در ساکشان قرار دهند را برایمان بگویند. برخی از این موراد ممکن است شما را شگفت زده کنند!
1- گوش گیر
اگر برای زایمان و تولد نوزادتان شبانه به بیمارستان رفته اید، تبریک می گوییم، به زودی لذتی وافر را پس از تولد نوزادتان تجربه خواهید کرد.اما ممکن است علیرغم خستگی زیادی که پس از زایمان تجربه می کنید؛ نتوانید به دلیل سرو صدای زیاد بخش بخوابید. در این هنگام گوش گیر به کمک شما خواهد آمد.
2- جوراب زخیم و دمپایی راحتی برای بعد از زایمان فراموش نشود.
احساس سرما بعد از زایمان امری طبیعی است. این سرما به خصوص در ناحیه کف پا حس می شود. داشتن یک جفت جوراب گرم به شما کمک زیادی می کند. از طرفی داشتن یک جفت دمپایی راحتی در وسایل ضروری است. درست است که در بیمارستان دمپایی در اختیارتان قرار می گیرد اما شما باز هم آن را درون ساکتان قرار دهید، تا در صورتی که با دمپایی بیمارستان احساس راحتی نمی کردید، از دمپایی های خود استفاده کنید.
3-پد بهدشتی اضافه
چند بسته پد بهداشتی مخصوص بانوان با جذب بالا در ساک نوزاد بگذارید .بیشتر مادران به این نکته اشاره کرده بودند، درست است که پدهای نوار بهداشتی در لیست وسایل داخل ساک هست، اما هرچه بیشتر این پدها را همراه داشته باشید بهتر است. هنگامی که از ماما Clemmie Hooper سوال کردیم، او توصیه کرد که ما برای بی اختیاری، شلواری که به پد بهداشتی مجهز باشد را تهیه کنیم. این شلوارها بسیار راحت هستند و می توانید سپس آن ها را به دور بیاندازید.
4- میان وعده
اگر چه برای شما در بیمارستان، غذایی در نظر گرفته اند، اما یک میان وعده سبک و کمی تنقلات برای خودتان و همسرتان آماده کنید.
اگرچه بیمارستان ها بوفه خوراکی دارند، اما ممکن است آن ها 24 ساعته باز نباشند، ممکن است شما و یا همسرتان دوست نداشته باشید غذای بیمارستان را بخورید ، و یا خوراکی مورد علاقه تان را بخواهید، در این صورت همراه داشتن یک وعده سبک بسیار رضایت بخش خواهد بود. ممکن است پس از زايمان گرسنه باشید و کافه بيمارستان نيز تعطيل باشد، پس تنقلات فاسد نشدنی را در ساک خود جای دهید.
5- هدفون
اگر هدفونی به همراه داشته باشید با خیال راحت می توانید همه صداهای دیگر که در اطرافتان وجود دارد را محدود کنید و به آهنگی که دوست دارید گوش بدهید.
6- لباس خواب راحت
بیشتر مادران خواهان یک دست لباس خواب اضافه برای دقایق پس از زایمان هستند. بیشتر بیمارستانها لباس های راحتی و مخصوصی در شما قرار خواهند داد اما اگر دوست دارید شب با لباس راحتی خودتان بخوابید می توانید یک دست لباس راحتی مخصوص خواب درون ساک بگذارید.
7- مرطوب کننده لب
گاز و هوای خشک بیمارستان می تواند سبب خشک شدن زیاد لب های شما شود، اما اگر در این هنگام رول مرطوب کننده لبی که لب هایتان را مرطوب کند به همراه داشته باشید احساس بهتری خواهید داشت.
8- شکلات
اگر با مشکل دیابت بارداری و منع مصرف قند روبرو نیستید، می توانید از شکلات برای مواجهه با افت قند خون خود استفاده کنید.
به همراه داشتن شکلات های تلخی که شامل آهن هستند بهترین راه برای بالا بردن سطح آهن محسوب می شوند. شکلات بدون قند يا آب نباتهاي مکيدني در طول بارداري دهان شما را مرطوب نگه می دارد (شکلاتهاي قند دار شما را تشنه تر خواهد کرد).
9- بادبزن یا اسپری صورت
هوای بخش ممکن است بسیار گرم باشد و شما احساس کنید نیاز به یک باد بزن دارید. به همراه داشتن باد بزن یا اسپری صورت احساس شادابی را برای شما به ارمغان می آورد.
10- تل مو
مسلما دوست ندارید که موهای به هم ریخته و پریشان شما را بیش از این خسته کنند، با کنار زدن مو از صورت به وسیله تل دیگر به هم ریخته نیستید و احساس موها روی پیشانی شما را خسته نخواهد کرد
11- آدامس نعنایی
بسیاری از مادران معتقد بودند که گاز استفاده شده برای بیهوشی زایمان، طعم بدی به دهانشان داده است و موجب تلخ شدن دهانشان شده است، خوردن یک تکه از آدامس نعنایی موجب خنک و خوش طعم شدن دهان خواهد شد و کمی حال شما را بهتر خواهد کرد.
12- شامپو و نرم کننده
اگر قبل از رفتن از بیمارستان به خانه فرصتی برای مرتب کردن خود دارید، شامپو و نرم کننده مخصوص خودتان را به همراه داشته باشید.
13- شارژر تلفن همراه
پس از تولد فرزندتان آنقدر سرگرم عکس گرفتن از او و پاسخ به پیام های تبریک دیگران خواهید شد که ناگهان با خاموش شدن گوشی مواجه می شوید، پس برای جلوگیری از این اتفاق ناخوشایند حتما شارژر گوشیتان را به همراه خود به بیمارستان ببرید.
همسر شما در روز تولد فرزندش یکی از پرمشغلهترین افراد دنیاست و احتمالا در طول یک روز چندین مرتبه شارژ تلفن همراهش تمام میشود. پس در روزی که عازم بیمارستان هستید، شارژر گوشی او را داخل ساک بگذارید.همینطور وسایلی از قبیل دفترچه بیمه،صندلی کودک،بالش نرم برای نوزاد دلبندتان،کلاه و لباسهای مورد نیاز کودک را فراموش نکنید.علاوه بر اینها با اینکه بیمارستان یک پتو برای کودک به شما می دهد،یک پتوی اضافه هم همراه خود داشته باشید. آزمایشات بارداری و سونوگرافی خود را نیز به همراه داشته باشید
مادران عزیز شما چه فکر می کنید؟ بنظر شما چه وسایل دیگری برای ساک بیمارستان نوزاد موردنیاز است که اغلب فراموش می شود؟ نظرات خود را با ما در شبکه های اجتماعی کودک تک به اشتراک بگذارید.
همچنین می توانید مقالات مرتبط را از لینک های زیر بخوانید:
چیزهایی که درباره بند ناف نوزاد نمی دانید
هفته دوازدهم بارداری -باید و نبایدهای مهم سونوگرافی بارداری: مضر یا مفید